Akkum Lavanta Kokulu İnce Taneli Kedi Kumu 10 lt 2 AdetAkkum
Akkum Lavanta Kokulu İnce Taneli Kedi Kumu 10 lt 2 AdetAkkum

Akkum Lavanta Kokulu İnce Taneli Kedi Kumu 10 lt 2 Adet (AK5572)

Marka : Akkum
İndirim Oranı : %49 İndirim
Fiyat : ₺800,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺410,75(KDV Dahil)
Barkod : 8699245877557

Akkum Lavanta Kokulu İnce Taneli Kedi Kumu 10 lt 2 Adet

Akkum İnce Taneli Lavanta Kokulu Kedi Kumu Sıradan bir kedi kumunun 5 katına eşittir. Su ve koku emme kapasitesi çok yüksektir. Tamamen doğal bentonit mineralinden üretilmiştir. Katkı maddesi içermez. Yüksek ısı ile kurutulduğundan üzerinde hiçbir bakteri ve mikrop barındırmaz. Küçük topaklanma olduğu için daha uzun süre kullanılır. Ekonomik ve topaklaşması sayesinde temizlenmesi kolaydır.

Akkum Lavanta Kokulu İnce Taneli Kedi Kumu Yararları

Hijyen Garantisi

Özel lavanta kokusu ve kalın taneli topaklaşan özelliği sayesinde sıvıyı anında içine çekerek koku oluşumunu önleyen oldukça etkili bir üründür. Evcil kedinizin günü daha rahat ve güvenli geçirmesi için özel olarak yapılandırılmış olup hijyenik kullanım güvenliği sunar.

Mükemmel Topaklanma

Tozlanma miktarı en az seviyeye indirilerek kedinizin tuvalet sonrasında güvenli, rahat bir şekilde hareket etmesini sağlar. Sıvıyı anında içine çekerek mükemmel topaklanma etkisi ile bakteri oluşumunu engeller.

Koku Giderici

Çevreye yayılan kötü koku oluşumunu önler. Sıvı ile temas ettiği durumda lavanta kokusunu yayar. Kedinizin ve sizin ihtiyaçlarını karşılayan hoş kokusu, kalın taneli yapı özelliği sayesinde oldukça tercih edilen bir kumdur. Dermatolojik test onayından geçirilerek hizmetinize sunulur.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR